GPS wandelingen reeds méér dan 600 wandelingen in binnen- en buitenland van gpswandelpaden.nl
© gpswandelpaden.nl
GPS wandelingen reeds méér dan 500 wandelingen in binnen- en buitenland van gpswandelpaden.nl GPSWANDELPADEN.NL de site met méér dan 500 avontuurlijke wandelingen. Het kompas een zeer belangrijk instrument bij een avontuurlijke wandeling - gpswandelpaden.nl - , ook onmisbaar bij positie bepaling bij evt. onvoorziene omstandigheden. Home Home België België Duitsland Duitsland Frankrijk Frankrijk Luxemburg Luxemburg Nederland Nederland Oostenrijk Oostenrijk Contact Contact Actueel Actueel Link Link
Alle wandelingen van gpswandelpaden.nl nu ook op je eigen smartphone.
Niet in het bezit van een GPS apparaat plaats dan de wandeling op je telefoon. Tips bij het downloaden van de App en  de route:  *  Zoek in de Appstore of in Google Play naar een App die GPX bestanden     kan lezen; er zijn  goede ervaringen met OsmAnd. Dit is een gratis App die     de wandelingen op je telefoon zet. *  Kijk op gpswandelpaden.nl en zoek de gewenste wandeling uit.    Download de route middels het icoontje van het gps apparaat en klik vervolgens    op “openen en uitpakken”.     Ga nu naar OsmAnd en klik op “kaartinstellingen” en vervolgens op “GPX track”.    Kies daar de gedownloade route en klik dan op “GPX track toevoegen”.    De gekozen route verschijnt nu in beeld en kan je aan je wandeling beginnen.    De GPS van je telefoon houdt bij waar je bent. *  Zorg wel voor een opgeladen telefoon en eventueel een powerbank. *  Een wandelkaart is niet direct nodig maar wel aan te bevelen voor het geval er toch    nog iets fout mocht gaan. Wens je veel wandelplezier!   
GPSWANDELPADEN.NL
GPS wandelingen reeds méér dan 500 wandelingen in binnen- en buitenland van gpswandelpaden.nl
© gpswandelpaden.nl
Sitemap
GPS wandelingen reeds méér dan 300 wandelingen in binnen- en buitenland van gpswandelpaden.nl Home Home België België Duitsland Duitsland Frankrijk Frankrijk Luxemburg Luxemburg Nederland Nederland Oostenrijk Oostenrijk Contact Contact Actueel Actueel Link Link Nederland Nederland Oostenrijk Oostenrijk Contact Contact Actueel Actueel Link Link
Alle wandelingen van gpswandelpaden.nl nu ook op je eigen smartphone.
Niet in het bezit van een GPS apparaat plaats dan de wandeling op je telefoon. Tips bij het downloaden van de App en  de route:  *  Zoek in de Appstore of in Google Play naar een App die     GPX bestanden kan lezen; er zijn  goede ervaringen met     OsmAnd. Dit is een gratis App die de wandelingen op je     telefoon zet. *  Kijk op gpswandelpaden.nl en zoek de gewenste    wandeling uit.    Download de route middels het icoontje van het gps    apparaat en klik vervolgens op “openen en uitpakken”.     Ga nu naar OsmAnd en klik op “kaartinstellingen” en    vervolgens op “GPX track”.    Kies daar de gedownloade route en klik dan op    “GPX track toevoegen”.    De gekozen route verschijnt nu in beeld en kan je aan je    wandeling beginnen.    De GPS van je telefoon houdt bij waar je bent. *  Zorg wel voor een opgeladen telefoon en eventueel een    powerbank. *  Een wandelkaart is niet direct nodig maar wel aan te    bevelen voor het geval er toch nog iets fout mocht gaan. Wens je veel wandelplezier!   
GPSWANDELPADEN.NL de site met méér dan 500 avontuurlijke wandelingen.
GPSWANDELPADEN.NL
GPS wandelingen reeds méér dan 500 wandelingen in binnen- en buitenland van gpswandelpaden.nl
© gpswandelpaden.nl
GPS wandelingen reeds méér dan 500 wandelingen in binnen- en buitenland van gpswandelpaden.nl Menu Menu
Alle wandelingen van gpswandelpaden.nl nu ook op je eigen smartphone.
Niet in het bezit van een GPS apparaat plaats dan de wandeling op je telefoon. Tips bij het downloaden van de App en  de route:  *  Zoek in de Appstore of in Google     Play naar een App die GPX     bestanden kan lezen; er zijn  goede     ervaringen met OsmAnd. Dit is een    gratis App die de wandelingen op je    telefoon zet. *  Kijk op gpswandelpaden.nl en zoek    de gewenste wandeling uit.    Download de route middels het    icoontje van het gps apparaat en klik    vervolgens op “openen en uitpakken”.     Ga nu naar OsmAnd en klik op    “kaartinstellingen” en vervolgens    op “GPX track”.    Kies daar de gedownloade route en    klik dan op “GPX track toevoegen”.    De gekozen route verschijnt nu in    beeld en kan je aan je wandeling    beginnen.    De GPS van je telefoon houdt bij    waar je bent. *  Zorg wel voor een opgeladen telefoon    en eventueel een powerbank. *  Een wandelkaart is niet direct nodig    maar wel aan te bevelen voor het    geval er toch nog iets fout mocht    gaan. Wens je veel wandelplezier!   
GPSWANDELPADEN.NL de site met méér dan 400 avontuurlijke wandelingen.
GPSWANDELPADEN.NL